Grønt Ost og æg

Aubergineruller med fyld

Aubergineruller med fyld
Rikke
Skrevet af Rikke

Opskriften skal laves så man har nok til det man laver. Den jeg ligger ind her er lavet af halvanden aubergine.

Ingediesner

1 1/2 aubergine
salt
olivenolie

Fyld

Ca. 1 dl. ricottaost, flødeost eller feta
Basilikum
Persille

Fremgangsmåde

Skær auberginerne i tynde, aflange skiver. Hver skive skal være 5 mm tyk.

Drys med lidt salt på hver side. Læg skiverne i en stabel, de skal trække i 20 minutter.

Skyl saltet af. Læg skiverne på et viskestykke. Tør dem med køkkenulle. Tænd ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande. Pensel det med olie. Læg skiverne på og pensel også dem, vend dem efter 7-10 minutter, og pensel dem igen.

Bag skiverne gyldne i 10-15 minutter og afkøl dem.

Bland ost og krydderurter. Læg osteblandingen på den brede ende og rul skiverne sammen.

Velbekomme..

Om forfatteren

Rikke

Rikke

Skriv en kommentar