Fisk og skaldyr Grønt

Blomkåls Panna Cotta med sprødt brød

Blomkåls panna cotta
Rikke
Skrevet af Rikke

Retten skal serveres i meget små skåle, evt. i shotglas cylinderformet.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl og del blomkålen i mindre stykker og kog den akkurat mør i mælk med lidt citronskal. Sigt mælken fra og blend blomkålen helt glat. Rør den udblødte husblads ud i den lune blomkålscreme og smag til med salt og peber. Hæld i små skåle eller i dybe tallerkener og sæt på køl.
Skær brødet i tynde skiver og pensel med smelt smør og drys med lidt salt. Bag skivene sprøde i ovnen ved 125° C i ca. 25 min.

Anret stenbiderrognen på den cremede panna cotta med fintsnittet purløg og de sprøde toast.

Om forfatteren

Rikke

Rikke

Skriv en kommentar