Brød

Brød med gorgonzola, honning og hvid chokolade

Brød med gorgonzola, hvid chokolade og honning
Rikke
Skrevet af Rikke

Sprødt brød med gorgonzola, honning og hvid chokolade. Det lyder i første omgang meget besynderligt – men det er en helt fantastisk oplevelse at spise gorgonzola på denne måde. Jeg server det for alle, også de unge mennesker vi har her i huset, og de synes det smager godt. Samme tid er det jo også en god oplevelse at sætte madvare sammen, men ikke lige havde regnet med.

Ingredienser

Brød – her kan du bruge lyst, groft eller rugbrød.
Olivenolie
Gorgonzola ost
Hvid chokolade
Akaciehonning

Fremgangsmåde

Smør brødet med lidt olivenolie. Smør med gorgonzola ost. Sæt dem i ovnen ved ca. 170 grader,  til brødet er ristet og osten er smeltet.

Tag brødet ud og lad det køle lidt af, skal stadig være lune. Drys med revet hvid chokolade og hæld en smule akaciehonning ud over brødet. Spises gerne lune, men også afkølet.

Velbekomme.

Brød med gorgonzola, hvid chokolade og honning

Om forfatteren

Rikke

Rikke

Skriv en kommentar