Brød Fisk og skaldyr

Butterdejssnegle med rejefyld

Butterdejlssnegle opskrift
Rikke
Skrevet af Rikke

Ingredienser

Dej:
1 pk. frossen butterdej
lidt mel
1 æg

Fyld:
300 g afdryppede rejer
125 g neutral smøreost
25 g smør
1 spk. mel
1 tsk. salt
1/4 tsk peber
1 bundt skyllet purløg.

Fremgangsmåde

Butterdejen lægges til optøning, mens fyldet blandes.
Hak rejerne groft på et bræt og bland dem sammen med de øvrige ingredienser(det der står under fyld)
Rul butterdejen ud, og brug evt. lidt mel hvis det klister.
Vandret over butterdejen lægges en pølse af fyldet. Rul butterdejen sammen til en pølse, på nær 1 cm. Her smører du lige med æg, og ruller den helt sammen.
Tag en kniv, og skær pølsen i 1,5 cm flader. vend dem i mel og læg dem på en bageplade. Pensel dem med æg og put dem i ovnen ved 200 grader tid de er lysebrune(varmluftovn)
Når du servere dem, så læg et salatblad. put butterdejs sneglene oven på og evt. lidt agurk og tomat ved siden af.

Om forfatteren

Rikke

Rikke

2 kommenter

  • Super lækker og inspirerende side du har her. Dejligt med opskrifter der er til at gå til og ikke alt for komplicerede 🙂 Serverer du disse butterdejssnegle kolde eller lune? Og kan de evt. laves dagen før? eller alternativt rulles sammen og klargøres til ovn i god tid?

    • Hejsa Jannie

      Butterdejssneglene har jeg prøver både kolde og lune. Jeg kan bedst lide dem lune, eller i hvert fald nybagte. Jeg synes, at de dagen efter de er lavet, godt kan være lidt triste i butterdejen. Jeg har ikke prøvet at lune dem dagen efter, men dette kunne måske være en ide. Pøj pøj med forsøget, og skriv endelig hvis du finder en god løsning på sneglene.

      God madlavning

      Rikke

Skriv en kommentar