Suppe Tapas

Hokkaido suppe med rugbrødschips

Hokkaido suppe, græskar suppe med æbler og bacon
Rikke
Skrevet af Rikke

Ingredienser

1 Hokkaido græskar
1 Stort løg
2 Fed hvidløg
3 Gulerødder
5 Mellemstore kartofler
1 tsk. revet ingefær
2 dl. Hønsekødsbouillon
¼ tsk. spidskommen
½ tsk. chilli (den type du lige har i køkkenet)

Fløde som det passer med væskemængden, blend til den er luftig og cremet (bruger selv mellem en kvart og en halv liter)
Lidt olivenolie
Et æble i tern samt ristet bacon i tern. Kommes oven på suppen til sidst.

 

Fremgangsmåde

Skræl hokkaidoen, fjern kernerne inden i og skær resten i tern.
Skræl gulerødder, løg og kartofler og skær også dette i tern.

Hokkaido Græskar til Hokkaido suppe
Skræl/pil hvidløg og ingefær og skær i små stykker. Hvis du bruger frisk chili, gøres det samme med den.

Hokkaido suppe grøntsager i tern

Kom det hele i en varm gryde med olivenolie i bunden, og sauter alle grøntsager sammen i gryden.
Hæld vand over grøntsagerne, ca 2/3 del dækket og kom spidskommen i.
Lad det hele koge i 20-30 minutter. Grøntsagerne skal være møre.

Brug en staublænder til at blænde suppen til alle grøntsagerne er blendet. Tilsæt fløde, gerne lidt ad gangen, til den ønskede konsistens er opnået og smag retten til med salt og peber.

Hokkaido Suppe

Spis rugbrødschips til opskriften finder du her

Rugbrødschips

 

Om forfatteren

Rikke

Rikke

Skriv en kommentar