Fisk og skaldyr

Laksehaps

Brød med Laksehaps
Rikke
Skrevet af Rikke

Helt uundværlig på tapasbordet hos os! Lige netop laksehaps er en af de tapas der skal være nok af, meget populær hos både børn og voksne. En meget let og simpel opskrift, som smager skønt. Opskriften kan med fordel bruges til at bringe nye smagsvarianter i spil. Jeg har prøvet at tilføje knust hvidløg eller citron, begge dele give fine resultater – dog er jeg mest til den neutrale, da Laksen har utrolig meget smag.

Ingredienser

ca. 250 g. røget laks
En bakke Philadelphia ost neutral flødeost
Salt og peber

Fremgangsmåde

Hak laks godt i små stykker. Vend det i philadelphia osten sammen med salt og peber. Det er en sej masse, hvilket er godt, da den kan toppes på små brød stykker. Holdes koldt og serveres koldt.

 

Om forfatteren

Rikke

Rikke

Skriv en kommentar