Dip, dressing og cremer Tapas

Nødder i rom og golden sirup

Nødder i sirup med rom
Rikke
Skrevet af Rikke

Nødder i rom og Golden sirup giver smag til dine oste. Hvad end det er på brød eller ost der spises rent. Nødder i Golden sirup tager lidt tid at lave, men når først det er lavet, så kan det holde sig utrolig længe og derved er det muligt at lave flere glas ad gangen. Jeg laver altid tre glas, da det passer til opskriften på Golden Sirup Som du finder her.

Nødder i sirup og rom

Ingredienser

Lav en blanding af mandler, nødder og rosiner. Bland vaniljesukker og vaniljekorn i din golden sirup før du kommer nødeblandingen i. Rør det sammen og stil det til at trække. Jeg synes først den er helt optimal efter fire dage og gerne længere tid.

I et glas på 300 ml. har jeg fyldt glasset til 1/3 sirup. og fyldes op til kanten af glasset med blandingen af:

Mandler
Hasselnødder
Rosiner
Vaniliesukker/korn fra en vaniliestang
2 spsk. Rom pr. glas, blandes med siruppen.

Efter jeg har fået blandet nødder og rosiner ned i siruppen, bliver der lidt ekstra plads i toppen, som jeg efterfylder med nødder.

Nødder i sirup med rom

Spises sammen med alt slags ost, og desserter.

Nødder i rom og sirup

Om forfatteren

Rikke

Rikke

2 kommenter

    • Hej Linda.
      Jeg bruger en mørk rom. Men nok mest fordi det var det vi havde i skabet. Jeg vil vurdere at du godt kan bruge en lys også, hvis det er det du har.

      God fornøjelse med det.

      Med venlig hilsen

      Rikke

Skriv en kommentar