Ost og æg

Ostetårn af smeltet mozzarellaost og parmesan

Ostetårn, tårn af smeltet ost
Rikke
Skrevet af Rikke

Af og til mangler jeg et lille tårn til at servere grøntsager i, eller kødfyld af forskellige arter. Jeg ville prøve at lave tårne af osteplader og smeltede mozzarella ost blandet med parmesanost.

Ingredienser

Revet mozzarellaost
Revet parmesanost (Brug kun lidt af dette, ellers bliver de meget stærke)

Fremgangsmåde

Fordel osten ud over en bageplade, i et meget tyndt lag, på bagepapir. Hvis det bliver for tykt er det meget sejt når det bliver koldt. Du kan mikse osten sammen direkte på bagepladen, du behøver ikke at gøre det i en skål først.
Bag osten ved 200 grader i ca. 10 minutter til de er gyldne. De må ikke være for mørke, så knækker de når du ruller dem til cylinder.

Opskrift på Tårne af smeltet ost
Når de kommer ud af ovnen skære du dem øjeblikkeligt. De må ikke blive kolde, dog gerne lidt så du kan holde ved dem når du ruller. Du kan evt. bruge en pizzaskære når du skal lave stykkerne.

Tårne af smeltet ost

Form ostestykkerne cylinderformet, i den størrelse der passer dig bedst. Tilpas det retten du laver dem til.

 

Tårne af smeltet ost

Om forfatteren

Rikke

Rikke

Skriv en kommentar