Brød Tapas

Rugbrødschips

Rugbrødschips
Rikke
Skrevet af Rikke

Ingredienser

Fintskåret rugbrød gerne godt groft.
Salt
Olivenolie

Fremgangsmåde

Rugbrødsskiver til rugbrødschips

Den dovne løsning på at skære tynde rugbrødsskiver er, gå ned til din lokale bager og køb et rugbrød i de tyndeste skiver de kan skære. Den bruger jeg, hvis vi skal have mange gæster.
Læg skiverne på en bageplade, pensel med en god olivenolie på begge sider og drys med en god salt. Jeg har brugt en kryddersalt.

Rugbrød smørres med olivenolie

Sæt pladen i ovnen på 160 grader varmluft. Hold øje med rugbrødet, det er meget forskelligt, hvor meget de skal have i ovnen. Når du vurdere de er blevet lidt sprøde vender du skiverne og giver dem lige så lang tid på den anden side. I alt vil jeg mene at jeg har givet dem ca. 20 minutter.

Rugbrød med salt

Tag dem ud og lad dem køle af. Skær eller knæk skiverne så de får den ønskede form.

Velbekomme

 

Om forfatteren

Rikke

Rikke

Skriv en kommentar