Ost og æg

Spinatmuffins med æg

Spinatmuffins
Rikke
Skrevet af Rikke

Det kan være en god ide at have øjnene åbne når man handler i supermarkederne. Jeg fandt en meget billig bageplade med en masse små muffinsforme i. Til tapas er det små forme der skal bruges, små bambus stiks, små skeer med kort skaft ol. der skal bruges. Jeg køber når jeg ser et godt tilbud, hvilket giver et lille lager af rimedier der skal bruges når jeg laver tapas.

Muffins forme

 

Ingridienser

400 g helbladet, frossen spinat
4 æg
100 g revet ost (Den du bedst kan lide smagen af)
4 spsk. mælk
1 spsk. mel
Salt og peber

Fremgangsmåde

Tø den frosne spinat op, og pres alt vand ud af spinaten i en sigte. Det er vigtigt at det hele er ude. Rør æg, mælk, mel, salt og peber sammen som til en omelet. Bland spinaten forsigt i og pisk den sammen med massen. Lig lidt ost i hver muffinsform og hæl massen over.

Bag dem i ovnen ca. 15 minutter ved 200 grader. Hold øje med dem, de må ikke blive tørre.

 

Om forfatteren

Rikke

Rikke

Skriv en kommentar