Fisk og skaldyr

Tigerrejer på rosmarinspyd

Tigerrejer på rosmarinspyd
Rikke
Skrevet af Rikke

Tigerrejer på rosmarinspyd er en tapas der er utrolig flot. Jeg vælger ikke at skrive mængder på, da det altid handler om en vurdering af selveskabets størrelse. På hver rosmarinkvist fyldes et passende antal rejer på, så det ser pænt ud. Lav spydene så de passer til din anretning.

Ingredienser

Rosmarinkviste
Tigerrejer
Olivenolie
Hvidløg
Salt og peber

Fremgangsmåde

Svits rejerne i olivenolie og knust hvidløg på en varm pande. Køl dem af i køleskabet.
Strip rosmarinkvistene for blade og snit spidsen spids med en skarp kniv. Lad lidt blade side tilbage på spidsen.  Pres de afkølede rejer ind over spydet.

Du kan vælge at lave en dressing til spydene, eller du kan servere dem som de er.

Tigerrejer på rosmarinspyd, skaldyrsdressing og citrussalat

Om forfatteren

Rikke

Rikke

Skriv en kommentar